Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
3 oktober 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Elfde Rock Evening in d’ Overtoom (video)

Geplaatst op: 11 maart 2018

Archieffoto Pieter Polman

Het Belgische Loudfire dompelde d’ Overtoom zaterdagavond onder in een stevige portie classic rock. Alles tussen Toto en Iron Maiden kwam voorbij tijdens de elfde Rock Evening. Voor de hoofdact brachten de lokale helden van 12×12 de sfeer er al in.

Ook de elfde editie van de Rock Evening bracht weer muziekliefhebbers op de been. Die kregen dit keer covers uit de jaren zeventig tot en met negentig voorgeschoteld door een typische ‘classic rock’-band met gitaristen in bijpassend uniform, een woest rammende drummer en een goedlachse zanger als middelpunt. Een zanger met een reputatie in de Nederlandse hardrockwereld overigens. Stan Verbraak was ooit de frontman van Helloïse.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500