Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

‘Intelligente’ camera’s op industrieterrein

Geplaatst op: 12 maart 2018

Met het plaatsen van gloednieuwe, intelligente camera’s krijgt de collectieve camerabewaking van de industrieterreinen in Genemuiden en Hasselt een  nieuwe impuls. Dit gebeurt in het kader van de afspraken die de FIZ (Federatie Industrieterreinen Zwartewaterland) heeft gemaakt met beveiliger Trigion.

De belangrijkste pijlers van dit volledig gemoderniseerde concept zijn het plaatsen van nieuwe BUKO Waakt camera-units en het invoeren van slimme surveillance. Uitgangspunt is het houden van preventief toezicht door het afdekken van met name toegangs- en hoofdwegen met de nieuwe mobiele camera’s. Diverse bestaande camera’s die op strategische punten op de industrieterreinen staan, blijven gehandhaafd en vormen een extra informatiebron in geval van onregelmatigheden.

Bij de nieuwe camera’s komt er direct een alarmmelding binnen bij de surveillant die in de buurt is, die onmiddellijk ter plaatse poolshoogte zal nemen. Bij nood is één druk op de knop voldoende om alarm te slaan bij de politie en/of andere hulpdiensten. De mobiele camera’s zijn in staat om kentekens te lezen en leveren Full HD beeldkwaliteit. Kijk voor meer informatie op www.fizveilig.nl.

Gepubliceerd door Erik Driessen

One thought on “‘Intelligente’ camera’s op industrieterrein

  1. Andre schreef:

    Ook een camera op de zeedijk en heel Genemuiden is veilig Dan zijn alle binnenwegen Beveiligd

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500