Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

‘Inspiratieweek’ bij De Groene Lantaarn

Geplaatst op: 13 maart 2018

De Groene Lantaarn heeft deze week een inspiratieweek in de modewinkel op de Kaai. Op gebied van wonen, kinderkleding, lingerie, haarproducten en dames- en herenkleding en schoenen kunnen klanten deze week inspiratie opsnuiven.

Double boost Hairstyling, Kitch& Koters, Bij Sigrid, Vivaldi en Fenny Jo hebben allemaal hun eigen hoekje gecreëerd in de winkel. De hele week zijn prachtige prijzen te winnen  van deze winkels en op zaterdag wordt de mode live geshowd. Kom gezellig sfeerproeven onder het genot van kop koffie of drankje. En bekijk meteen de nieuwste mode!

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500