Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
15 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Eerste behandeling voor Gerben mogelijk

Geplaatst op: 14 maart 2018

Gerben van Dalfsen kan op 3 april al een eerste behandeling ondergaan. Dit meldt de familie die de afgelopen periode in actie is gekomen om een stamceltherapie in Duitsland mogelijk te maken voor de zieke Genemuidenaar. Dit is gelukt dankzij de actie die tot dusver bijna 28.500 euro heeft opgeleverd. Bovendien heeft zich ‘een zeer genereus iemand die anoniem wil blijven’ gemeld.

Die wil een bedrag van ongeveer 6500 euro lenen, als dat binnen een jaar wordt terugbetaald. Daardoor is de behandeling nu mogelijk geworden. “Fantastisch nieuws”, aldus de familie. “Het wordt een spannende tijd, maar Gerben kijkt er erg naar uit om te mogen starten. Lieve mensen, 1000 maal dank voor jullie steun, het is werkelijk hartverwarmend…”

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500