Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
31 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Werkzaamheden Hasselt aangepast voor de Omloop

Geplaatst op: 14 maart 2018

In het weekend van 6 op 7 april is de N331 afgesloten. Op verzoek van de organisatie van 46e Omloop van Noordwest Overijssel heeft de provincie haar werkzaamheden aangepast waardoor de Omloop wel kan doorgaan. “Wij zorgen ervoor dat de tijdelijke rotonde voor de bypass bij de N759 al voor het weekend klaar is. De overige werkzaamheden vinden in het weekend plaats. Daar heeft de Omloop geen hinder van”, meldt de provincie.

De provincie en de BAM zijn deze week gestart met het verwijderen van de huidige parallelweg naast de Zwartsluizerweg. Dit stukje parallelweg moet weg omdat op die plek straks en nieuwe deel van de N331 ligt.

Dit communiceert de Provincie Overijssel richting de ondernemers waar de werkzaamheden impact op kunnen hebben. “Het verkeer dat komt vanuit Zwartsluizerweg 2 kan dan tijdelijk ook rechtsaf de N331 op. Daarnaast gaan we verder met het grondwerk en starten we met de aanleg van de rotonde, carpoolplaats en nieuwe parallelweg naar de Sluizerdijk die straks achter de nieuwe rotonde bij de Vaartweg langs gaat”, schrijft de provincie over situatie bij de Vaartweg.

Ook over de brug bij oprit vanuit Genemuiden wordt nog volop gewerkt aan de weg. “Vanaf woensdag 7 maart kan het verkeer op de N759 vanuit Genemuiden richting Zwolle via de oprit N331 of naar de Wolfshagenweg pas later rechtsaf slaan. Een deel van de uitvoegstrook wordt afgesloten en gebruikt als werkruimte voor de aanleg van een gasleiding. Deze maatregel kan leiden tot vertraging tijdens de spits”, melt de Provincie Overijssel

Fietsers die vanaf de Wolfshagenweg naar Cellemuiden willen rijden worden omgeleid via de andere kant van de weg

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500