Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Samen Actief in het gemeentehuis

Geplaatst op: 15 maart 2018

Burgemeester Bilder opent zaterdag om 10.00 uur de Samen Actief dag in het gemeentehuis. Dat is een dag met veel aandacht voor initiatieven die bewoners en de gemeente de afgelopen jaren tot stand hebben gebracht. Ook zijn er twee politieke debatten, onder meer geleid door Erik Driessen van Genemuiden Actueel.

De hele dag is er een politieke markt en presentaties van verschillende projecten, zoals Zeediekzorg op de Kamperzeedijk. Ook reiken wethouder Speksnijder en ROVA de Gouden Afvalgrijper uit en is er aandacht voor glasvezel in het buitengebied. De debatten beginnen om 11.00 en 14.00 uur. De lokale politiek kan daarin duidelijk maken waarom kiezers uitgerekend op hun partij moeten stemmen.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500