Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Streektaalavond in De Sluuspoort

Geplaatst op: 15 maart 2018

In het kader van de Dialectmaand wordt de traditionele Streektaalavond in Sluuspoort Zwartsluis gehouden op vrijdag 23 maart. De talen van ’t Klooster, Gâllemuun, Zuudwest Drenthe en de Sluus staan centraal in verhalen, gedichten en liederen.  Het programma begint om 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur. De entree bedraagt 7,50 euro, inclusief consumptie.

Bekende ‘gezichten’ zorgen voor de invulling van deze avond, die zich ieder jaar opnieuw in een grote publieke belangstelling mag verheugen. Het publiek mag dit keer rekenen op nieuwe bijdragen van Frouk Alice Weijs (Sint Jansklooster), Jan Blei (Zwartsluis), Jannie Bakker (Genemuiden) en Henk Hooijer (Zwartsluis). Voor de muzikale omlijsting zorgen Wout Bekendam en Jan Last uit Genemuiden. Albert Greveling praat alle optredens ‘aan elkaar’.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500