Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vier tulpen voor de Pieper Horizon

Geplaatst op: 15 maart 2018

De Pieper Horizon is officieel ingedeeld in de klasse van vier tulpen. Dit is de één na hoogste kwaliteitsklasse van het Nederlandse classificatiesysteem voor bed & breakfasts. De Pieper Horizon ontving de vier tulpen na een bezoek van een mystery guest van Stichting Bed & Breakfast Nederland.

Uit het rapport van de mystery guest: “Toen we aan kwamen bij De Pieper Horizon waren we meteen onder de indruk van de prachtige B&B en de geweldig mooie omgeving. Wat een uitstraling. Na een hartelijk ontvangst door de gastvrouw kregen we een rondleiding door de B&B.

Alles maar dan ook alles is passend, van keukenblok tot toilet tot slaapkamer. Geweldig warme uitstraling, wat een passie, de gastvrouw weet wel hoe ze de gasten in de watten moet leggen. Het hoogtepunt is de sauna en het bad, verder nog twee prachtige regendouches en een sunshower.

Leuk is ook dat je bij de dieren mag gaan kijken. Kortom een geweldig verblijf bij ontzettend hartelijke en kundige mensen!”

De Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie stelt minimum kwaliteitseisen aan deelnemende B&B’s en geeft inzicht in de kwaliteitsverschillen. Deelnemende B&B’s worden gerangschikt in klassen van 1 t/m 5 tulpen. Het classificatiesysteem wordt uitgevoerd door Stichting Bed & Breakfast Nederland en de controle gebeurt door middel van mystery guests. Alle geclassificeerde B&B’s zijn te vinden op www.bedandbreakfast.nl en www. bedandbreakfastclassificatie. nl. “Een bed & breakfast met vier tulpen heeft een uitstekend kwaliteitsniveau. Het interieur van het bed & breakfast is luxe en aan het exterieur is veel zorg besteed. U mag een hoge kwaliteit verwachten met veel voorzieningen en een uitstekende service”, aldus Stichting Bed & Breakfast Nederland.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500