Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 september 2022 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Genemuider projecten bij Samen Actief

Geplaatst op: 16 maart 2018

HSV het Zwartewater wil graag kindervisplekken aanleggen bij de Bermsloot. Hoe dat plan eruit ziet, laat de vereniging uit Genemuiden zaterdag zien tijdens Samen Actief in het gemeentehuis in Hasselt. Daar laten ook de broers Eenkhoorn hun plannen zien van de Stichting Navaliaburcht outdoorsports. Verder is er informatie over Zeediekzorg en de speeltuinen aan de Stoevenberg en de Dissel. Bewoners hebben deze de afgelopen jaren in samenspraak met de gemeente gerealiseerd.

Samen Actief is zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Ook is er een politieke markt waarbij alle politieke partijen aanwezig zijn. Die gaan om 11.00 en 14.00 uur ook met elkaar in debat in de raadszaal. Verder zijn onder meer politie, brandweer en het waterschap aanwezig.

Genemuiden Actueel zendt regelmatig livebeelden uit vanuit het stadhuis.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500