Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
6 maart 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vossestaart steekt handen uit de mouwen

Geplaatst op: 19 maart 2018

Een aantal buurtbewoners uit de Vossestaart en omgeving steekt zaterdag de handen uit de mouwen. In het plantsoen, de omgeving van de buitenhaven, het veer en terrein rond de vijver wordt alle zwerfvuil opgeruimd. De start is om 10.30 uur bij de garage van Jan en Marry Oostijen aan de Vossestaart 102. Materiaal is aanwezig en rond 12.00 uur is het “einde oefening”.

Wil je ook weten hoe dat gaat om een “Mooi schoon” actie in jouw buurt op te zetten, kom dan zaterdagmorgen naar de Vossestaart. De deelnemers kunnen je precies uitleggen wat daar voor nodig is. En de Rova faciliteert dit alles. Je bent welkom voor informatie en/of om mee te helpen, en de koffie en thee staat klaar. Voor vragen kun je bellen met Marry Oostijen 06 28 040 715

Gepubliceerd door Erik Driessen

One thought on “Vossestaart steekt handen uit de mouwen

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500