Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bouwcenter Concordia viert eerste verjaardag

Geplaatst op: 20 maart 2018

“Tja, en dan ben je alweer een jaar verder…”, zegt bedrijfsleider Dick Beens van Bouwcenter Concordia. Het bedrijf aan de Puttenstraat heeft de eerste twaalf maanden in Genemuiden achter de rug. “En die zijn eigenlijk boven verwachting verlopen: steeds meer bouwbedrijven en ZZP’ers uit de regio weten ons te vinden. We zijn heel tevreden”, stelt Beens.

Wapperende reclamematerialen maken al duidelijk dat Bouwcenter Concordia een klein feestje viert. Aanbiedingen én gehaktballen voor de klanten doen de rest. En klanten zijn er volop, zegt Beens. “Niet alleen uit Genemuiden, maar ook uit bijvoorbeeld Hasselt, Zwartsluis, IJsselmuiden en Grafhorst. Onze locatie is voor hen ideaal. We zitten sowieso op een A-locatie langs twee drukke wegen en dichtbij de woningbouw én het industrieterrein. Daardoor hebben we snel een behoorlijke naamsbekendheid gekregen, hoewel er altijd nog mensen zijn die niet weten dat we nu ook hier zitten.”

Want Bouwcenter Concordia zit niet alleen in Genemuiden, maar is een bedrijf met twaalf vestigingen en tweehonderd medewerkers. Naast Genemuiden openden redelijk recent ook deuren in Dronten en op Urk. “Onze hoofdvestiging zit in Meppel. Toevallig is het nieuwe gebouw vorige week geopend. Dat we onderdeel zijn van dit bedrijf is ook onze kracht. We kunnen met onze vrachtwagens ook snel materialen op een bouwplek brengen en de voorraad is ook groot. In Meppel hebben we ook een mooi aanbod in onder meer keukens en badkamers”, vertelt Beens.

Het bedrijf in Genemuiden is vooral gericht op bedrijven en ZZP’ers. “Natuurlijk zijn ook particulieren van harte welkom. We hebben een mooi assortiment, maar onze belangrijkste doelgroep is het bouwbedrijf. Wij zorgen ervoor dat ze snel aan het werk kunnen. Ze rijden hier naar binnen en kunnen snel met de juiste materialen naar de bouwplaats. Dat is waar we goed in zijn.”

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500