Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Veel belangstelling voor Living Water

Geplaatst op: 21 maart 2018

Vrijdag en zaterdag presenteert Gospelgroep Living Water voor een volle gereformeerde kerk het lijdensverhaal door de ogen van Bartiméus. Het opbouwen in de kerk is begonnen en donderdag is er nog een laatste generale repetitie. De gospelgroep heeft er zin in en kijkt uit naar mooie avonden.

Voor de vrijdagavond zijn alle plaatsen gereserveerd. Voor zaterdagavond zijn nog plaatsen beschikbaar. De toegang is gratis. Voor zaterdagavond kunt u tot en met vrijdag nog reserveren door een mail te sturen naar reserveren@livingwater.nl.

Geeft u daarbij aan hoeveel plaatsen u wilt reserveren. Bent u niet in de gelegenheid om te mailen? Komt u dan gerust zaterdagavond naar de Gereformeerde Kerk aan de Jan van Arkelstraat. De kerk is open vanaf 19.30 uur.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500