Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Gekleurde kruisingen en nieuwe nutsvoorzieningen

Geplaatst op: 22 maart 2018

Aannemer Siers start 9 april met het aanpassen van de nutsvoorzieningen in kruisingen aan de Nijverheidsstraat. Aansluitend aan deze werkzaamheden werkt Schagen Infra in opdracht van de gemeente Zwartewaterland alle kruisingen af in groen beton. Als het nodig is om een kruising af te sluiten, wordt een omleidingsroute ingesteld. De aannemer neemt met (aangrenzende) bedrijven contact op over de bereikbaarheid.

Onlangs is de Nijverheidstraat opgeleverd. Tijdens de werkzaamheden werd duidelijk dat in kruisingen aanpassingen aan de nutsvoorzieningen nodig zijn. Om een vertraging in het werk te voorkomen, is er voor gekozen de kruisingsvlakken tijdelijk te bestraten. Hierdoor kunnen deze aanpassingen op een later tijdstip worden uitgevoerd.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500