Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

SGP veruit de grootste in Genemuiden

Geplaatst op: 22 maart 2018

De ChristenUnie mag in Zwartewaterland opnieuw de grootste partij zijn, bij de Genemuider stembureaus werden de meeste vakjes rood gekleurd voor de SGP. 41,6 procent van de Genemuider stemmers koos voor deze partij. De ChristenUnie behaalde nog altijd ruim 25 procent van de stemmen.

De kloof naar de andere partijen is groot: het CDA komt op 10, 1 procent en nieuwkomer BGZ haalde in Genemuiden 8,7 procent van de stemmen. De PvdA heeft de steun van 6,2 procent, GemeenteBelangen 5 procent en de VVD moet het met 3 procent doen.

Gepubliceerd door Erik Driessen

2 thoughts on “SGP veruit de grootste in Genemuiden

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500