Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bijeenkomsten in Hervormd Centrum

Geplaatst op: 24 maart 2018

In de week voor Pasen, van maandag tot en met donderdag, vindt de Stille week plaats. “In deze week willen we bij elkaar komen in het Hervormd Centrum voor een kort meditatief moment, zang en muziek rond het thema: ‘Kruiswoorden’. U en jij zijn van harte welkom. We starten om 19.00 uur”, aldus de organisatie.

Samenzangbijeenkomst 2de Paasdag

Net als andere jaren is er ook dit jaar weer een samenzangbijeenkomst op de 2e Paasdag in de Hervormde Kerk (kerkplein). Om samen paasliederen te zingen. De meditatie zal verzorgd worden door dhr. Michel van Heijningen uit Dorkwerd. De muzikale invulling wordt gedaan door de gebroeders Bosman. Aanvang van de bijeenkomst is 9.30 uur. Een liederenblad is aanwezig. Na de samenkomst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten en koffie/thee/fris te drinken in de Garfkamer die grenst aan het kerkgebouw.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500