Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Stereo geeft concert voor Hope4Kids

Geplaatst op: 26 maart 2018

In de Hervormde kerk vindt komende donderdag 29 maart dv het Hope4Kids Passie- en Paasconcert plaats. Dit concert is gratis toegankelijk. De volledige opbrengst van de collecte tijdens de avond komt ten goede aan de projecten van Hope4Kids.

Christelijk Mannenkoor Stereo wordt gedirigeerd door Harm Hoeve. Diverse bekende musici als Gerwin van der Plaats (orgel), Lennart Morée (vleugel) en Arjan & Edith Post (trompet) zullen hun medewerking verlenen.

Het concert begint om 20:00 uur. De Grote kerk (kerkplein 1) is geopend vanaf 19:30 uur. Toegang is vrij, er is een collecte tijdens het concert.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500