Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

SCEG doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne

Geplaatst op: 29 maart 2018

Dit jaar doet SCEG mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. “Als u het ook belangrijk vindt dat er educatieve en culturele activiteiten in uw woonplaats georganiseerd (blijven) worden en u bent lid van de Rabobank, breng dan uw stem uit op SCEG! Stemmen kan nog tot en met zaterdag 31 maart via www.rabobank.nl/ijsseldelta”, roept de stichting op.

De Rabo Clubkas Campagne is er om verenigingen en stichtingen financieel een steuntje in de rug te geven. Ieder lid mag 5 stemmen uitbrengen, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Deze stemmen zijn geld waard. Alle uitgebrachte stemmen worden geteld en het beschikbare bedrag wordt naar rato verdeeld.

“Met het uitbrengen van uw stem kunt u er dus voor zorgen dat het voor ons mogelijk blijft om leuke en educatieve activiteiten als Genemusiment, de jamsessie, het klassieke concert, een eumpien uut, creatieve workshops, de reanimatiecursussen en lezingen te organiseren en dat deze activiteiten gratis of tegen een geringe vergoeding toegankelijk blijven. Mogen wij ook op uw steun (stem) rekenen?”

De cheques worden uitgereikt tijdens een (feestelijke) bijeenkomst op zaterdag 14 april van 13.45 – 15.30 uur in ’t Olde Staduus.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500