Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Gerben onderweg naar Duitsland

Geplaatst op: 31 maart 2018

Gerben van Dalfsen is op weg naar Duitsland, meldt hij op de social media. “Na heel wat vermoeiende en spannende momenten en nu gaan we op weg! Het avontuur aan, op naar een beter leven”, schrijft hij. Gerben blijft drie weken in Duitsland voor de eerste behandeling.

De afgelopen weken hebben in teken gestaan van het zo optimaal voorbereiden voor de stamcelbehandeling in Duitsland. “Een reiniging van mijn gebit, geen bacteriën en ontsteking mochten er achter blijven. Een tand is getrokken en het gat is gehecht om zo snel mogelijk te genezen. Ook ben ik naar mijn behandelende arts in Nederland geweest, zij volgt ook deze ontwikkeling op de voet.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500