Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Koor- en samenzangavond voor Zwolse school

Geplaatst op: 5 april 2018

Op D.V. zaterdag 14 april is er een koor- en samenzangavond in de Stephanuskerk. De collecte die tijdens deze avond wordt gehouden is voor de Eliëzer en Obadjaschool te Zwolle. Vanuit diverse provincies waaronder Friesland, Overijssel en Gelderland bezoeken leerlingen dagelijks deze school voor speciaal onderwijs. Ook uit Genemuiden bezoeken veel leerlingen deze school.

Medewerking wordt o.a. verleend door gemengd koor “God alleen de eer” uit Terwolde o.l.v. Leo van Lagen en jongerenkoor Yehuda uit Beekbergen o.l.v. Arjan van ’t Zelfde. Daarnaast zullen Gijsbert Kortleven (trompet) en Leon Koppelman (panfluit) muzikale bijdragen leveren. Dick Slagman uit Rijssen bespeelt het prachtige Knol-orgel.

Op het programma staat zowel koor- als samenzang vermeldt. Student J. Beens (’t Harde), student van de gereformeerde gemeente, hoopt de opening, meditatie en sluiting te verzorgen. Iedereen, jong en oud, hartelijk welkom. Aanvang 19.30 uur

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500