Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Eén renner nog in het ziekenhuis na ernstig ongeluk

Geplaatst op: 8 april 2018

Archief: Erik Eenkhoorn

Vier van de vijf renners die gisteren tijdens de 46e omloop van Noord West Overijssel gewond raakten zijn ontslagen, zo zegt Wiebe Anne Bonsink, één van de bestuursleden tegenover De Stentor.

Een van de renners had de duim een groot stuk ingescheurd, maar gelukkig is de ingreep van een plastisch chirurg goed verlopen. De organisatie reageert ook op de vraag of de auto waar de renners op botsten wel of niet goed geparkeerd stond.

Volgens de hulpdiensten stond de auto goed geparkeerd, maar nadat het ongeval had plaatsgevonden is de auto verplaatst, zodat het slachtoffer niet verplaatst hoefde te worden. Dat verklaart waarom het op de foto’s op Twitter en regionale media lijkt alsof de auto midden op de weg geparkeerd stond.

 

Gepubliceerd door Erik Eenkhoorn
Van Dijk Containers 500