Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Flier in de prijzen

Geplaatst op: 8 april 2018

Vorige week startte Janine Flier met haar beide paarden tijdens een dressuurwedstrijd in Wezep. Met haar paard Harley wist Flier twee sterke proeven neer te zetten wat resulteerde in tweemaal een 1e plaats met mooie scores van 202,5 en 198,5 punt. Haar andere paard Hercules had tijdens de eerste proef, eveneens in de klasse M2, veel spanning. Toch herpakte deze combinatie zich heel goed, in de tweede proef scoorden ze 197,5 punt dat goed was voor een 2e plaats.

Ook wist Janine Flier zich met beide paarden te plaatsen voor de finale van Indoor dressuur Vinkega. Voor deze finale moesten drie wedstrijden verreden worden, waarvan de beste twee combinaties door mochten. Deze finale had een deelnemersveld van 24 combinaties van de klasse B tot en met M2. Beide paarden liepen heel goed tijdens de finale waardoor Flier ook met beide paarden een podiumplaats kreeg. Hercules werd 3e met 208,5 punt en Harley kreeg 209,5 punt en een mooie 2e plaats.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500