Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Schoolvoetbaltoernooi van start

Geplaatst op: 9 april 2018

Tekst en foto: Erik Eenkhoorn

Maandagavond is het RABO Schoolvoetbaltoernooi van start gegaan op sportpark de Wetering. Kinderen met spandoeken, coachende ouders langs de lijn en 20 kinderen achter een ronde bal aan: Taferelen die tot donderdag te zien zijn op de velden.

Bij de jongste groepen, waarbij de bal bijna groter is dan de spelertjes zelf, hollen 20 kinderen achter de bal aan, waarbij de nodige schouderduwtjes uitgedeeld worden en om een eigen doelpunt gejuicht kan worden door de maker.

Op het kunstgrasveld gaat het er ‘serieuzer’ aan toe. Rode hoofden, kreten die van keeper naar speler galmen, PSV is er niks bij. Opa’s en oma’s die langs de lijn staan aan te moedigen en zo af en toe loopt er een verdwaalde kleuter op het veld. Het is een gezellige boel op Sportpark de Wetering.

Gepubliceerd door Erik Eenkhoorn
Van Dijk Containers 500