Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Veurleezn op zolder

Geplaatst op: 9 april 2018

Aanstaande vrijdag 13 april organiseert de Gællemuniger Taelkrink weer de jaarlijkse voorleesavond in de streektaal: ‘Veurleezn op zolder’.  Het evenement vindt plaats op de zolder van het Tapijtmuseum.

De avond staat helemaal in het teken van de streektaal. Uiteraard zullen de leden van de Gællemuniger Taelkrink voorlezen uit eigen werk, maar er is ook weer een open podium voor andere streektaalschrijvers. Iedereen die wel eens wat in de streektaal heeft geschreven mag dat dan ten gehore brengen (max. 10 minuten per deelnemer). Hoewel niet verplicht stelt de Taelkrink het om organisatorische redenen erg op prijs als bezoekers, die tijdens het Open Podium wat voor willen lezen, dat van tevoren even melden. Dat kan telefonisch bij Riek van der Wulp, tel. 0578-692561.

De avond begint om 19.30 uur, de toegang is gratis en aan de uitgang is er een collecte ter bestrijding van de onkosten.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500