Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 april 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Ondernemers zoeken beste secretaresse van Zwartewaterland

Geplaatst op: 11 april 2018

Wie is de beste secretaresse van Zwartewaterland? Dat vragen Bosch Bloemen, Bakker Groot Koerkamp en schoonheidssalon Hermieke zich af. Ze willen de beste kandidate namelijk verwennen op donderdag 19 april: dan is het landelijke secretaressedag.

Ondernemers kunnen hun secretaresse aanmelden door een mail te sturen met daarin de naam van het bedrijf en de secretaresse en een korte motivatie waarom zij de leukste, meest inspirerende duizendpoot is. De winnaar wordt op secretaressedag verrast met een mooi boeket, een heerlijke schoonheidsbehandeling en een lekkere taart.

En extra aantrekkelijk: voor het bedrijf wint ze een jaar lang een gratis balieboeket!

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500