Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Jamsessie inspireert jong en oud talent (video)

Geplaatst op: 14 april 2018

Een van de hoogtepunten in het SCEG-seizoen. Zo betitelde voorzitter Harrie Rietman zaterdagavond de Jamsessie. Jong talent en oude gedienden stonden op de planken van d’ Overtoom in soms verrassende samenstellingen. 

“Er komen nog meer mensen, ik ken er genoeg die zich deze avond niet willen laten ontnemen”, zegt Rietman bij het begin van de avond, als de zaal nog akelig leeg is. Hij kent de traditie van het Genemuider kwartiertje blijkbaar, want niet veel later is de opkomst toch weer prima. De laatkomers missen het openingsoptreden van Eelco Haagsma, ondersteund door Jan Last en Jerry Hoekman. Net als vorig jaar brengt Haagsma een eigen geschreven instrumentaal nummer, waarna hij de bekende gospel You Raise me Up.

Opvolgers op het podium Linda de Bruin en Jennie van der Stelt zorgen daarna meteen voor fraai vocaal werk dat smaakt naar meer. En dat meer volgt in de rest van de avond.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500