Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Maxima-avond bij de Groene Lantaarn

Geplaatst op: 14 april 2018

Queen Maxima of The Netherlands arrive at the Royal Palace for the wedding of Prince Carl Philip and Sofia Hellqvist at the Palace Chapel in Stockholm, Sweden, 13 June 2015. Photo: Patrick van Katwijk

Dinsdagavond 24 april houdt de Groene Lantaarn een Maxima avond met een lezing van Josine Droogendijk. Ze heeft twee boeken geschreven over Maxima. Ze zal een aantal outfits van Maxima uitlichten deze avond en de Groene Lantaarn speelt daar op in met de laatste mode.

De Groene Lantaarn is op zoek naar modellen die de looks van Maxima kunnen vertegenwoordigen deze avond, ze kunnen een mail sturen naar info@degroenelantaarnmode.nl “We kiezen 4 verschillende modellen uit om deze avond de mode a la Maxima te showen. “Het belooft een gezellige avond te worden met hapjes, drankjes mode en het laatste nieuws over Maxima”, aldus Josita.

Aanmelden voor de avond via Facebook of in de winkel. De kosten zijn 6,50 inclusief hapje en drankje.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500