Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Van Dalfsen en Gregoire doen goed mee in Rijssen

Geplaatst op: 15 april 2018

De jongste turnsters Roos van Dalfsen en Loïs Gregoire van EGSV Genemuiden deden succesvol mee aan pre-instapwedstrijden in Rijssen.

Roos van Dalfsen en Loïs Gregoire mochten samen beginnen op het eerste onderdeel vloer. Deze twee meiden hebben allebei een strakke en foutloze vloeroefening laten zien, die goed door de jury is beoordeeld! Hierna waren de onderdelen sprong en brug aan de beurt. Ook bij deze twee onderdelen hebben de meiden goed hun best gedaan en nette oefeningen laten zien. Als laatste onderdeel hadden ze de balk. Helaas ging dit onderdeel niet helemaal foutloos bij allebei de meiden en vielen de punten laag uit, waardoor Roos van Dalfsen als 11e is geëindigd en Loïs Gregoire als 14e. Wij zijn super trots op deze twee jongste turnsters van EGSV Genemuiden!

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500