Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
7 december 2022 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Braamhaar leidt wedstrijd van het jaar

Geplaatst op: 30 april 2018

Op zaterdag 19 mei vindt de traditionele wedstrijd plaats tussen het team van de mensen met een beperking en (de oudgedienden van) Sc. Genemuiden 9. De aanvang van de wedstrijd is om 12.00 uur en staat onder leiding van Erik Braamhaar, het commentaar rond deze wedstrijd wordt verzorgd door Bert van Losser. “We hebben de belangrijkste spelers weer weten te contracteren onder voorwaarde dat ze worden opgehaald met de limousine en dat er na afloop van de wedstrijd patat gegeten wordt. Het belooft weer een waar spektakel te worden”, laat de organisatie weten.

Evenals voorgaande jaren vindt er na afloop van deze wedstrijd een megaverloting plaats, de opbrengst van deze verloting wordt verdeeld over twee doelen. Er gaat een deel naar Sportclub Genemuiden voor de verbouwing/renovatie van de keuken in de kantine. Het andere deel gaat naar Hope4Kids. Hope4Kids is dit jaar het 2e/3e wereldproject Zwartewaterland en heeft als doelstelling  Roemeense tehuiskinderen kans op een betere toekomst bieden door hen één of twee keer per jaar op te nemen in hetzelfde Nederlandse gastgezin. De kinderen kunnen hier een gezinsleven ervaren en de liefde en aandacht die hierbij hoort. Kinderen een familie geven, waarop ze altijd terug kunnen vallen en die hen kan begeleiden naar een zelfstandige toekomst.

In de weken voorafgaand aan deze wedstrijd kunnen er loten gekocht/besteld worden á € 1.= per lot bij de volgende personen: Jan Eenkhoorn, Jacko Winters, Harwolt Bonthuis, Wilbert Oudenaarden, Henk Klaasen, Flip Visscher, Rene Bonthuis. Ook is het mogelijk om op de wedstrijddag nog loten te kopen
De eerste drie prijzen worden 19 mei live getrokken tijdens de rust van Sc Genemuiden – NSC Nijkerk

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500