Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 maart 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Saturday Sessions in winkel én TheeCafé Bij Sigrid

Geplaatst op: 30 april 2018

Wat doe je als je eigenaar bent van de meest sfeervolle winkel van Zwartewaterland en tegelijkertijd een leven vol muziek achter de rug hebt? Dan combineer je die passies, bedacht Sigrid Beens van Bij Sigrid. Vanaf komende zaterdag organiseert ze ‘Saturday Sessions’ in haar winkel: shoppen, koffie of thee drinken en genieten van heerlijke livemuziek!

Dat is niet het enige nieuws aan de Markt in Genemuiden. Bij Sigrid is sinds kort namelijk ook een TheeCafé, het adres in Genemuiden voor de beste koffie en thee met wat lekkers erbij. Theeliefhebbers kunnen kiezen uit twintig soorten losse thee, voor koffieleuten is er latte, cappuccino of ‘gewone’ koffie van Calor. Dat is de lekkerste koffie van ‘brandmeester’ Hans Verhoek uit Genemuiden.

Hij bracht enkele jaren terug een eigen koffielijn op de markt met de allerbeste bonen, vers gebrand op een lage temperatuur. De koffie of thee van Bij Sigrid wordt nog smakelijker tijdens een heerlijke high-tea. Elke donderdag, vrijdag en zaterdag is die vanaf twee personen mogelijk aan de Markt. Reserveer minimaal twee dagen van tevoren! Wellicht een leuk cadeau voor Moederdag. Sowieso heeft Bij Sigrid onder meer cadeaupakketten die bij elke moeder in de smaak vallen.

Komende zaterdag tussen 14.00 en 16.00 uur is een goed moment om een cadeau uit te zoeken. Dan is ook de eerste Saturday Session. Arie Claassen uit Emmeloord trapt de serie intieme concerten af. In de zaterdagen daarna zijn Maaike Brouwer (Genemuiden), Vincent MacDonald (Arnhem, 19 mei), Davic Roest (Staphorst, 26 mei) en Harmony Fire (Zwolle, 16 juni) te gast.

Ook optreden in de winkel? Vanaf juni zijn daarvoor nog mogelijkheden. Beginnende of gevorderde muzikanten kunnen contact opnemen via info@bijsigrid.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500