Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 september 2022 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Willemijn en Boeketterie bundelen de krachten

Geplaatst op: 5 mei 2018

De Boeketterie en Bloembinderij Willemijn werken vanaf komende woensdag samen. Na anderhalf jaar samen te hebben gewerkt met “bij Sigrid”, heeft Willemijn uitgekeken naar een nieuwe verkoop locatie. Die heeft zich aangediend, er bleek namelijk interesse te zijn vanuit De Boeketterie om met Willemijn samen te werken.

De Boeketterie gaat gewoon verder met al haar dagelijkse werkzaamheden, dus ook met de verkoop van bloemen, die u gewoon zelf in de winkel uit kunt zoeken en waar Jennet of Marita dan een mooi boeket van kunnen maken. Willemijn zal echter het assortiment aan gaan vullen, met boeketten, toefen, hangers. Hierdoor ontstaat er meer diversiteit in het aanbod en hopen beide bloemisten de gezamenlijke bestaande klanten en nieuwe klanten nog beter te kunnen bedienen. De samenwerking is aangegaan met de bedoeling om elkaar te gaan versterken, De Boeketterie zal dus gewoon de producten van de Bakzolder blijven verkopen, net als de potterie en het glaswerk.

Willemijn kreeg in de achterliggende periode vaak te horen van klanten dat ze het jammer vonden dat ze niet meer een bloemetje van Willemijn konden kopen in een winkel. Door deze samenwerking kan Willemijn weer aan de wens van de klant tegemoet komen. Het is voor de particulier echter vanaf woensdag niet meer mogelijk om bij Willemijn een los boeket te bestellen, bedrijven en verenigingen daarentegen kunnen gewoon zoals gebruikelijk hun bestelling doorgeven, hiervoor kan het mailadres: info@bloembinderijwillemijn.nl gebruikt worden.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500