Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 september 2022 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Van Ingen Tennistoernooi van start

Geplaatst op: 21 juni 2018

Onder uitstekende weersomstandigheden ging dinsdag de eerste editie van het Evert van Ingen “koppel” tennistoernooi van start. Circa 50 leden van de tennisverenigingen Genemuiden, Hasselt en Zwartsluis  hadden zich ingeschreven voor het evenement. Na afloop van de eerste  toernooiavond werd direct al duidelijk dat de wedstrijdcommissie van TC Hasselt het driedaagse evenement uitstekend had georganiseerd.

Voorzitter Dick Kijk in de Vegte van de TC Hasselt: “Ons doel is om in samenwerking met Slagerij van Ingen uit Genemuiden de tennissport in  Zwartewaterland te promoten met een gezellig tennisevenement. Wij hebben van de deelnemers van de drie tennisverenigingen

uit de Zwartwatersteden voor zover dat mogelijk is de koppels op sterkte  samengesteld. En in het wedstrijdschema van de drie speeldagen tennissen die tegen elkaar. Het is nog te vroeg om te evalueren maar zoals het er nu naar uitziet lijkt dit systeem de beste keus. Dus gezelligheid staat voorop met een knipoog naar prestatie gericht”.

En dat doel van de toernooiorganisatie was afgelopen dinsdag al zichtbaar in de eerste tien gespeelde partijen .  O.a. de dubbelpartij op baan 2 van de gelegenheidskoppels Ramon van de Belt met  Annemiek van Dijk die tegen Marcel Post en Sanne Winters tennisten vermaakten het publiek op het terras met fraai en spannend tennis spel. Uiteindelijk eindigde die  wedstrijd na 1 uur spelen in een verdiend gelijkspel.  Het mix dubbelkoppel  Han Leunk  en Eva Boesenkool  speelde tegen Patrick Bruins en  Gerdien Hammer. Het sterke koppel Han en Eva speelde de zeer gemotiveerde Patrick en Gerdien  in twee sets letterlijk van de baan.

Informatie:

Locatie TC Hasselt: donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur aantal wedstrijden  ca.  8

zaterdagmiddag   van 13.30 tot 16.30 uur aantal wedstrijden ca.20

17.00 uur verloting/prijsuitreiking

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500