Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
3 oktober 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Woningbouw Kamperzeedijk weer stap dichterbij

Geplaatst op: 21 juni 2018

Politiek gezien staat niets woningbouw op de Kamperzeedijk meer in de weg, het is nu aan de ontwikkelaar om de veertien woningen ook daadwerkelijk te realiseren. De gemeenteraad stemde donderdag zoals verwacht in met de lang verwachte woningbouw in het dijkdorp.

De Kamperzeedijkers wachten al lang op de nieuwe huizen in het dorp, zo zag Alfred Beens (SGP) tijdens het Oranjefeest nog eens met eigen ogen. ‘Nog steeds geen paal in de grond’, zag hij onder meer als tekst op een van de wagens tijdens de optocht. “Stel alles, alles in het werk om te zorgen dat de woningbouw binnenkort van start gaat”, riep Beens donderdag op.

Wat dat betreft sprak hij namens alle partijen in de raad, maar de nieuwe wethouder Koster (BGZ) wijst erop dat de bal wat dat betreft bij de ontwikkelaar ligt. Hij hoopt echter dat Selles ook voortvarend te werk gaat. Dat zou betekenen dat er dan zes starterswoningen, drie keer twee-onder-eenkapwoningen en twee woningen in de vrije sector worden gerealiseerd.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500