Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 maart 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Goede prestaties Zwartewaterruiters

Geplaatst op: 1 juli 2018

Afgelopen zaterdag 30 juni werden de Kringkampioenschappen NWO NOP 2018 gehouden voor pony’s en paarden in Baarlo. De Zwartewaterruiters kwamen goed voor de dag en haalden startplaatsen voor de Regiokampioenschappen op 4 augustus in Ootmarsum binnen.

Bij de pony’s dressuur reed Daphne Visscher met Orchid’s Château mee en  reden naar de titel kringkampioen van de klasse L1 Categorie DE. Zij behaalden een mooi gemiddeld percentage van 65,83% en behaalden hiermee ook de 1e plaats in de gecombineerde klasse L1/L2 cat. DE.

Mirthe Bakker en haar pony Sultan reden een nette proef in de hoogste pony klasse Z2 cat. C en mochten daarmee ook de titel Kringkampioen in ontvangst nemen. Ook wonnen ze nog een mooie tweede prijs in de gehele klasse Z1-Z2, cat. CDE. Bij de paarden dressuur kwam Janine Flier met beide paarden aan start. Met Harley werd ze met een percentage van 65,25% Kringkampioen van de klasse M2. Met haar paard Hercules reed Flier naar een 2e plaats in de klasse Z1 met een gemiddeld percentage van 63,53%

Lisanne Kanis en haar paard Indy wisten een 4e plaats te behalen met 63,75% in de klasse M1. Bij het paarden springen was Beanke Roeland meerdere malen succesvol. In de klasse B reed zij met Imperium naar een 2e plaats en met Imposant naar een 4e plaats. Ook in de klasse L kwam Roeland met 2 paarden aan start. Met Haitina werd ze 3e en met Happyday mocht ze een 5e prijs in ontvangst nemen.

Joel Zwanepol startte met zijn paard Hero ook in de klasse L en behaalden daar een 7e plaats. Ook voor de jongsten van de ZWR kon er worden mee gedaan aan de Kringkampioenschappen Bixie dressuur en springen.

Evi Flier werd in de klasse AA dressuur 2e en heeft zich daarmee ook geplaatst voor de Regiokampioenschappen Bixie samen met haar pony Bonnie!

Sem Beens en zijn pony Woezel reden in de klasse A dressuur naar een 2e plaats met 95 punten en mogen hiermee ook door naar Regiokampioenschappen Bixie. Tijdens de klasse A springen reden Sem en Woezel een mooi parcours en behaalden 35 punten en wederom een 2e plaats.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500