Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
30 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Anders dan Normaal laat van zich horen

Geplaatst op: 4 juli 2018

Het bekende Genemuider koor Anders dan normaal was voor en na de wedstrijd tussen Sportclub Genemuiden en PEC Zwolle nadrukkelijk aanwezig. Het maakte duidelijk dat het koor nog steeds springlevend is en voor een feestje kan zorgen. Opmerkelijk was het vlotte en moderne repertoire dat in de smaak viel bij het publiek.

Anders dan Normaal treedt jaarlijks twintig keer op. Dit was het laatste optreden voor hun vakantie en op dinsdag 04 september staat de eerste repetitieavond weer op de agenda. Het mannenkoor kan nog wel wat enthousiaste leden gebruiken. Belangstelling? Kom op 4 september vanaf 19.30 uur kijken en luisteren in d’ Overtoom.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500