Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 januari 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nieuwe spelers én nieuwe sponsoren bij Eurom

Geplaatst op: 12 september 2018

“Ik ben superblij dat ik deze kans krijg van Sportclub Genemuiden: een warme club waar alles goed georganiseerd is. Nu nog prijzen pakken”, aldus Kay Velda, de nieuwste aanwinst van Sportclub Genemuiden. Bert van Losser interviewde hem woensdagavond tijdens een bijeenkomst van Businessclub de Wetering bij het jubilerende bedrijf Eurom.

Velda werd min of meer weggestuurd bij DVS ’33, maar had logischerwijs geen zin om daar nog op terug te kijken. “DVS is verleden tijd, ik ga nu 100 procent voor Genemuiden”, aldus Velda, die zeer in de belangstelling stond van veel clubs uit de tweede en derde divisie. Het beste gevoel had hij echter bij Genemuiden, waar hij een aantal spelers kende, waaronder Jan Hooiveld. Daarmee speelde de Hattemer eerder bij WKE.

Naast de andere nieuwe spelers kon De Wetering woensdag ook weer acht nieuwe sponsoren presenteren, opvallend genoeg allemaal van buiten Genemuiden, al hebben sommige via medewerkers wel een link met de Tapijtstad. De komende tijd krijgen ze hopelijk ook een band met Sportclub Genemuiden. Hooiveld riep de sponsoren, massaal opgekomen bij Eurom, op om ook de wedstrijden te bezoeken.

Bij Eurom was alles al ingericht voor komende zaterdag. Dan is iedereen welkom bij het bedrijf dat in 1974 is opgericht en is uitgegroeid tot een internationaal opererende onderneming. Het levert onder meer apparatuur voor de tuin, reiniging en klimaatbeheersing.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500