Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Ontbijtje voor Sportclub-scheidsrechters

Geplaatst op: 1 oktober 2018

Scheidsrechters van Sportclub Genemuiden krijgen op 13 oktober een ontbijt aangeboden. Op die manier wil de vereniging waardering tonen voor hun inzet. Het ontbijt maakt onderdeel uit van de Week van de Scheidsrechter. De arbiters krijgen ook een officieel KNVB-tenue aangeboden.

Tijdens deze Week van de Scheidsrechter, van 6 tot en met 14 oktober, wil de KNVB samen met de voetbalclubs zoveel mogelijk voetballers en voetballiefhebbers de scheidsrechter laten bedanken voor hun waardevolle inzet. Zij maken het immers mede mogelijk dat zo veel voetballers wekelijks op het veld van het spelletje kunnen genieten! Sportclub Genemuiden werkt hier aan mee.

“In deze tijd, waarin het blijkbaar steeds “gewoner” wordt dat niet alleen spelers, maar ook omstanders kritiek leveren op de scheidsrechter indien hij een in hun ogen verkeerde beslissing neemt en men er zelfs niet voor terugdeinst om de scheidsrechter de huid vol te schelden en zelfs te belagen, willen wij graag de scheidsrechters een hart onder de riem steken. Scheidsrechters zijn vrijwilligers, met passie voor voetbal. Maar deze passie wordt door de huidige uitwassen steeds vaker op de proef gesteld”, aldus Sportclub.

SC Genemuiden wil een veilig klimaat bieden, niet alleen voor de spelers, maar ook voor haar vele vrijwilligers, waaronder de scheidsrechters. Zij doet dan ook een beroep op eenieder om elkaar en de scheidsrechter met het nodige respect te behandelen. “Oók als deze een in jouw ogen verkeerde beslissing neemt. Het blijft immers mensenwerk! Wees niet alleen trots op je club of je eigen team, maar ook op de scheidsrechters! En laten wij met elkaar veel plezier (blijven) beleven aan voetbal.”

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500