Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Jonge Zwartewaterruiters in de prijzen

Geplaatst op: 15 oktober 2018

In Vollenhove deed een van de jongste leden van de Zwartewaterruiters, Evi Flier met haar pony Bluff, mee tijdens een Bixie wedstrijd in de klasse AA dressuur. Zij zetten hun beste beentje voor en wonnen beide proeven met 81 en 82 punten.

Ook in Veeningen kwamen dressuuramazones succesvol van start. Zo startte Briëtt Breman met haar pony Coco in de gecombineerde klasse L1/L2 categorie C/D. Zij reden in hun eerste proef naar 190,5 punten en wonnen daarmee een 2e prijs. In de tweede proef deed de combinatie er nog een schepje bovenop en mocht met 196 punten een 1e prijs in ontvangst nemen.

In dezelfde rubriek kwam Daphne Visscher met Orchid’s Château eveneens succesvol aan start. Zij reden een sterke eerste proef en wonnen daarmee de 1e prijs met 191 punten. Hierna reden zij een mooie tweede proef wat goed was voor 193,5 punten en een 2e prijs.

Ook maakte Daphne haar officiële wedstrijd debuut bij de paarden met Slv’s Wish. Zij reden met twee keurige proeven naar tweemaal een 1e prijs. Dit met scores van 212,5 en 209,5 punten en lieten hiermee de concurrentie ver achter zich.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500