Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juli 2019
Agenda
Nightstore (tijdelijk)

Kerstpakketten markt voor de 10e keer dit jaar

Geplaatst op: 15 oktober 2018

De ondernemers. Joke Veldman

Op maandag 10- en dinsdag 11 december vindt in de sfeervolle zaal van De Kaaihof alweer de 10e editie plaats van de Genemuider Kerstpakketten markt.

Een evenement van en voor Genemuider ondernemingen. In 2009 werd voorzichtig gestart met dit toen nieuwe concept en het werd vanaf het begin enthousiast ontvangen door zowel de deelnemende winkeliers als het bedrijfsleven.

Tien lokale winkeliers brengen hun handel voor twee dagen onder in De Kaaihof waar medewerkers van bedrijven dan zelf hun kerstpakket kunnen en mogen samenstellen. Met door de werkgevers uitgegeven muntjes kan men uit een breed assortiment in zowel food als nonfood een persoonlijke keuze maken voor een zeer persoonlijk kerstpakket.

Dit concept wordt nu dus al tien jaar zeer gewaardeerd door zowel de werkgevers als de werknemers. Ook voor dit jaar komen de aanmeldingen van de bedrijven al weer binnen en is de maandag al mooi gevuld. Voor de dinsdag is er nog ruimte. Dus als uw bedrijf nog niet is aangemeld, het kan nog ! Aanmelden kan via de website www. kertspakkettenmarktgenemuiden.nl

 

Gepubliceerd door Joke Veldman
Van Dijk Containers 500