Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 september 2022 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Ed Struijlaart komt ook Umme de Draaitoafel

Geplaatst op: 26 oktober 2018

De organisatie van Umme de Draaitoafel heeft Ed Struijlaart weten te strikken. De zanger-gitarist speelt tijdens het evenement op 27 december in ‘d Olde Soldoat twee sets met klassiekers uit de popmuziek en ook eigen werk. Struijlaart is momenteel bezig met een theatertournee waarin hij werk van ‘gitaarmannen’ als Clapton en John Mayer speelt. Ook wordt zijn single ‘Guitar’ veel gedraaid bij Radio2.

Te gast in Umme de Draaitoafel is ook Henk Kranendonk van Cafe de Karre in Tuk. Hij komt vertellen over zijn Dicky Woodstock festival en de malle avonturen van Mannenkoor Karrespoor. De presentatie is in handen van Jan Blei. Umme de Draaitoafel is een evenement van SCEG, d’ Olde Soldoat en De Tekstkenner/Genemuiden Actueel.

https://www.facebook.com/events/282395589262965/

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500