Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Stroopwafels in ’t Olde Staduus

Geplaatst op: 1 november 2018

De winkel in t Olde Staduus heeft het assortiment streekproducten uitgebreid met stroopwafels. “Op de Biestemerk kwamen we in contact met Thorben Buitink van Buurman & Buurman stroopwafels. Vanaf z’n 16e jaar is hij met hulp van zijn ouders bezig met het bakken van stroopwafels. Sinds 2012 tevens bezig met het verkopen van stroopwafels op markten en braderieën. En sinds die tijd is het assortiment behoorlijk uitgebreid. Wat te denken van stroopwafelkruimels met stroop of chocolade, of een zakje kruimels, chocolade stroopwafels, wit, melk of puur of een grote wafel met verschillende smaakjes”, aldus Klasien Hoekman.

“In de Staduus winkel bieden we voorlopig zakjes grote stroopwafels of kleine stroopwafeltjes of gluten- en lactose vrije stroopwafels aan. Ze kunnen mooi verpakt worden in een stroopwafelblikje. En hebt u mooi en niet te duur presentje. Info 038 8200346.”

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500