Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vrienden van Nika doen mee aan Homerun

Geplaatst op: 1 november 2018

(ingezonden)

Wij zijn de vrienden van Nika en gaan de komende editie meedoen aan de Homerun. De Homerun is een initiatief van het Ronald McDonalds fonds om zoveel mogelijk geld op te halen voor de Ronald McDonalds huizen. Wij hebben als vrienden van Nika van dichtbij meegemaakt hoe belangrijk en fijn deze huizen zijn als je kind in het ziekenhuis ligt. Omdat wij graag wat terug willen doen voor deze huizen doen wij mee aan de Homerun en gaan wij 240KM hardlopen in 24uur. Om geld in te zamelen hebben wij op dit moment een verkoop van rollades bedacht.  Ook voor bedrijven is het mogelijk om in grotere hoeveelheden te bestellen voor bijvoorbeeld het personeel of zakenrelaties.  Wij hopen hiermee een mooi bedrag voor dit goede doel binnen te halen.
Voor meer informatie over wie de Vrienden van Nika zijn of het gehele verhaal zie ook https://www.home-run.nl/teams/de-vrienden-van-nika
Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500