Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
10 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Actie en nieuwe Calvin Klein bij Fenny Jo

Geplaatst op: 2 november 2018

(advertentie) Fenny Jo Lingerie aan de Markt heeft een leuke Lingadore actie. Alle klanten kunnen meedoen: na een aankoop vullen ze gegevens in en daarmee maken ze kans op een Lingadore Daily Lingerie set. Ook heeft Fenny Jo de nieuwe collectie van Calvin Klein binnen!

Er zijn weer mooie nieuwe items binnen van dit merk, zoals de limited edition Monogram voor dames en heren in verschillende kleuren. De grijze herenshort is ook verkrijgbaar in groen, zwart of wit. En de top en short in wit ook verkrijgbaar in grijs met oranje/rode letters. Ook zijn er lekkere lounge pakken en pyjama’s binnen van Calvin Klein/Tommy Hilfiger(v.a 69.95).

Volop mooie cadeau ideeën voor de December maand of jezelf fijn verwennen met iets moois!

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500