Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Meer speelgoed bij Prima Luuk Kleine

Geplaatst op: 2 november 2018

Sinterklaas opgelet: Prima Luuk Kleine Zwartsluis heeft het assortiment aan speelgoed flink uitgebreid. Playmobil, LEGO en andere cadeauartikelen vormen nu een veel groter deel van de heringerichte winkel. Ook het assortiment huishoudelijke artikelen is wat uitgebreid.

Zwartsluis heeft ondertussen alweer vier jaar een Prima aan het plein. In deze periode bleek dat er een grote behoefte was aan het speelgoedassortiment. Met een andere indeling van de winkel werd een uitbreiding mogelijk, zodat de keuze voor Sinterklaas en andere cadeaujagers nu veel groter is.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500