Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
15 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Voetbal in de regio

Geplaatst op: 3 november 2018

Erik Rotman heeft zijn eerste competitiegoal voor DOS Kampen gemaakt. De voormalige linksback van Sportclub Genemuiden zag zijn ploeg thuis van De Esch winnen. In dezelfde competitie kwam IJVV, dit keer zonder Genemuider inbreng, niet verder dan 0-0 bij Vroomshoopse Boys.

In Zwartewaterland deden DESZ en Olympia ’28 goede zaken. De Hasselters wonnen met 0-4 bij Hulshorst. Jeffrey van den Belt, vorig jaar nog speler van Gert Hoen in Belt-Schutsloot, scoorde drie keer. DESZ wonnen de uitwedstrijd bij DZOH met 2-3. Danny Moorman, in het verleden spelend bij Genemuiden, maakte een van de drie treffers.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500