Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zwartewaterruiters verzamelen prijzen

Geplaatst op: 4 november 2018

Daphne Visscher van de Zwartewaterruiters kwam met haar paard Slv’s Wish aan start tijdens Indoor Maarle in IJsselmuiden. In de klasse B reden zij twee proeven. In een eerste proef eindigden ze net buiten de prijzen, maar met een nette tweede proef behaalde de combinatie een 1e prijs met 194,5 punten.

Afgelopen weekend werd in Hasselt een dressuurwedstrijd georganiseerd. Hier reden Briëtt Breman en haar pony Coco in de eerste proef naar een 1e prijs in de klasse L2 met 189,5 punten. De tweede proef behaalden zij 183,5 punten.

In Wezep kwam Anne-Jet Harms met Buddha to Buddha succesvol voor de dag. In de klasse B categorie D reden zij, in een groot deelnemersveld, naar een mooie 8e prijs in het eerste parcours. In het tweede parcours deden zij er een schepje bovenop en mochten ze een 5e prijs in ontvangst nemen.

Elisabeth Beens reed afgelopen weekend een thuiswedstrijd waar een springconcours voor paarden werd georganiseerd. Zij reden in de klasse L naar een 2e prijs. Komend weekend, zaterdag 10 november, wordt er wederom een mooi springconcours georganiseerd bij de Zwartewaterruiters, ditmaal voor pony’s.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500