Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
11 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

DEK-records uit de boeken gezwommen

Geplaatst op: 5 november 2018

DEK zwom afgelopen zaterdag in Vriezenveen deel 2 van het Junioren – Jeugd – Senioren Circuit. Dit is een wedstrijd voor zwemmers vanaf circa 11 jaar. De Eerste Kolk kwam met 16 zwemmers aan de start die 12 persoonlijke records zwommen en vier clubrecords: Anouk Bosman  op de 50 meter vrij, Hadewig Curfs 50 meter vrij (deze plek deelt ze met Marianne Naberman) en 200 wissel en Thon Naberman 200 meter rug.

DEK behaalde individueel 14 eerste plaatsen (Anouk Bosman, Hadewig Curfs, Jorgen Gerritsen, Edwin Kanis, Isa Koobs, Myrthe Kroes, Thon Naberman, Sophie van Someren en Demi Visscher),  zeven tweede plaatsen (Anouk Bosman, Andrea van Dalfsen, Jorgen Gerritsen, Isa Koobs, Myrthe Kroes, Marianne Naberman  en Sophie van Someren) en vier derde plaatsen, (Laurens Curfs, Harryelle Eenkhoorn, Marianne Naberman en  Thon Naberman). De grootste verbetering (ruim 50 (!) seconden) was voor Myrthe Kroes op de 400 meter vrije slag.

Bij de estafettes was er een tweede plaats voor het team Thon/Jorgen/Edwin/Laurens en een derde plaats voor het team Anouk/Fabienne/Isa/Myrthe.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500