Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Gezocht: naam voor bedrijfsverzamelgebouw

Geplaatst op: 5 november 2018

Afgelopen zomer hebben zes bedrijven hun intrek genomen in het pand Pr. Julianastraat 3, bij velen bekend als het voormalige pand van de Rabobank. Zij zoeken nu naar een passende naam voor dit bedrijfsverzamelgebouw.

Nadat de Rabobank haar kantooractiviteiten in Genemuiden verminderde en in een deel van het pand een kleiner kantoor betrok, kwam het pand  in eigendom van Heutink & Heij.

Na enkele jaren leegstand en vervolgens een grondige verbouwing vonden naast Heutink & Heij Hypotheken en Verzekeringen ook Brouwers Accountants & Adviseurs, Infra Trading, Smit Supply Chain Advies, VI Bouwmanagement en Winter Financieringen hier hun onderdak. Om het gebouw een nieuwe, eigen identiteit te geven, zijn de gebruikers nu op zoek naar een “pakkende” naam.

Heb jij een goede suggestie?  Stuur jouw idee,  voorzien van naam en adres en eventueel een toelichting waarom je voor deze naam hebt gekozen, vóór dinsdag 20 november  via e-mail naar receptie@heutinkenheij.nl of geef het af bij onze receptie.

De uiteindelijk gekozen naam zal tijdens het open huis op 14 december bekend gemaakt worden. Voor de bedenker van deze naam is een mooie prijs beschikbaar.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500