Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sampark toernooi levert 25.000 euro op

Geplaatst op: 5 november 2018

De negende editie van Het Sampark Golftoernooi heeft 25.000 euro opgeleverd. Golfbaan Het Rijk van Nunspeet was ook dit jaar gastheer voor dit benefiet evenement van de stichting. Ruim honderdzeventig deelnemers verzamelden zich op de bosrijke golfbaan om een balletje te slaan. Hiermee zamelde Sampark maar liefst vijfentwintigduizend euro netto in voor haar projecten in India.

Deze editie van Het Sampark Golftoernooi bracht bijna twee keer zoveel geld op als voorgaande edities. Dit fantastische bedrag zet Sampark in voor onderwijs op vier basisscholen en drie beroepsopleidingen in India. Hiermee bekostigt zij onder andere salarissen van docenten en leermiddelen. “Met dit geweldige bedrag kunnen we ons werk in India voortzetten. Momenteel volgen er jaarlijks zo’n 2.500 Indiase jongeren onderwijs via Sampark. Hopelijk kunnen we in de toekomst nog meer Indiase kinderen en jongvolwassen helpen”, aldus Harry van Dalfsen voorzitter Stichting Sampark.

Leuke uitdaging
Het negende Sampark Golftoernooi was een leuke uitdaging voor zowel beginnende als ervaren golfers. De clinicspelers kregen ‘de golfslag’ te pakken op de driving range. Onder leiding van een echte golfprofessional ging de Masterclass dit jaar voor het eerst de baan in. Zij liepen negen holes. De wedstrijdspelers streden ook dit jaar om de felbegeerde wisselbeker. Adrie Meijer wist de ‘over all titel’ te bemachtigen. Hij is Samparkgolfer van 2018!  De uitslagen en de foto’s van het golftoernooi vindt u op de website van Stichting Sampark.

Veel ondernemers uit Genemuiden, Zwolle en omgeving meldden zich aan voor Het Sampark Golftoernooi. Een gemoedelijk toernooi dat in de laatste jaren is uitgegroeid tot een netwerkevenement, waar sport en zaken worden gecombineerd. Mede door de fantastische opkomst is het ook in 2018 een succesvolle editie gebleken. Er waren clinics voor beginners, een Masterclass voor gevorderden en een wedstrijd op de grote baan voor deelnemers met een handicapregistratie.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500