Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Politie te gast bij de PCOB

Geplaatst op: 7 november 2018

De eerstvolgende bijeenkomst van de PCOB (Protestants Christelijke Ouderenbond ) is op dinsdag 13 november. Dan zal de Politie Zwartewaterland de middag verzorgen. Het onderwerp is Veiligheid en Babbeltrucs. Net als in het dierenrijk zijn criminelen altijd op zoek naar de zwakste uit een groep om hun slag te slaan.

“Wij willen er vaak niet aan maar bij het ouder worden, worden wij een kwetsbare groep. De lichamelijke krachten nemen langzamerhand af en ons reactievermogen werkt ook wat trager. Vergelijk het met een nieuwe en een wat oudere computer. Onze harde schijf werkt wat trager. En daar maken randfiguren dankbaar misbruik van. Daders die met babbeltrucs werken kunnen zo overtuigend over komen dat iedereen slachtoffer kan worden. Maar er zijn meer trucs, denk aan inbraak, pinpasfraude, internetfraude enz. De politie zal ons alles haarfijn uitleggen hoe daders te werk gaan en wat we er zelf tegen kunnen doen”, verduidelijkt de organisatie de opzet van het programma.

Het is een actueel thema, leden en gasten zijn van harte welkom. Aanvang 14.30 uur in De Meente

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500