Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
8 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

‘Ander’ kerstdiner bij ’t Kraantje

Geplaatst op: 8 november 2018

Champagnetorens, heksenketels met soep, varkens aan het spit en lange tafels vol goedgevulde glazen, vlees- en visschotels. Met het Christmax Surprise Dinner biedt restaurant ’t Kraantje op Eerste en Tweede Kerstdag een onvergetelijke live cooking-ervaring in bourgondische kerstsferen. En met een combinatie van stand-up comedy en muziek verzorgt Radio Veronica-performer Roel C. Verburg ook nog eens voor smakelijke tussendoortjes.

Voor wie eens uit de traditionele kerstsfeer wil stappen, heeft restauranthouder Peter Platje een avondvullend programma samengesteld vol (culinair) vermaak en verrassing. Dat wordt op beide kerstdagen van 19.00 tot 23.00 uur maximaal onbezorgd, ongedwongen, onbeperkt en onvergetelijk genieten aan De Kranerweerd in Zwartsluis!

Een overvolle parkeerplaats, kettingbotsingen met winkelwagentjes en ellenlange wachtrijen voor de kassa… “Nog voordat je maar een stap in je keuken gezet hebt, is je kerstdiner (voor)bereiden al keihard werken”, weet Platje. “Wij laten je graag eens een jaartje zonder kerststress beleven en zorgen ervoor dat je tijdens ons Christmax Surprise Dinner onbezorgd zult relaxen!”

Ongedwongen

Lekker kletsen, grappen en grollen met elkaar. Veel mensen kijken uit naar de Kerstdagen vanwege de gezelligheid met familie, vrienden of kennissen. Platje: “Maar dat vastgeroeste patroon van tafelen in huiselijke kring… Met ons Christmax Surprise Dinner kun je dat nu eens doorbreken. Het wordt met Kerstmis bij ’t Kraantje ongedwongen genieten in een sfeervolle ambiance.”

Tot de laatste druppel leeggemaakte flessen en glazen of uitgelepelde schalen, pannen of borden… Het kan je bij je (schoon)familie maar zo overkomen! “Maar tijdens ons Christmax Surprise Dinner hoef jij je geen zorgen te maken, dat je elkaar aankijkt om het laatste drankje of stukje vlees en vis. Want of het nou om je natje, voor-, hoofd- of nagerecht gaat; we bedienen je onbeperkt en verrassend”, vertelt Platje.

Onvergetelijk

Als jouw kerstdag in 2018 een minder voorspelbaar verloop mag kennen, biedt het Christmax Surprise Dinner van ’t Kraantje ook precies wat je zoekt: een aaneenschakeling van (culinaire) verrassingen. “En tussendoor verzorgt Roel C. Verburg met zijn humor en liedjes ook nog eens voor hetzelfde topamusement als in zijn wekelijkse rubriek bij Jeroen van Inkel op Radio Veronica”, zo kijkt Platje zelf eveneens reikhalzend uit naar beide Kerstdagen.

“We willen dit jaar van jouw Kerst een onvergetelijke herinnering maken”, zegt Platje. “Dus wie een keer totaal iets anders wil dan wandelen, Home Alone kijken en Triviant spelen, is op dinsdag 25 en woensdag 26 december van 19.00 tot 23.00 uur van harte welkom.” De kosten voor het Christmax Suprise Dinner bedragen 75, euro per persoon. Reserveren kan via tkraantje.nl.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500